Societat

Es restableix la circulació a la línia C-2 de Rodalies tot i que continuen els retards

12:21h
Els trens ja poden circular des de dos quarts de dotze del matí per les dues vies entre les estacions de Montcada i Reixach i Sant Andreu Comtal, després que una avaria a la catenària aquest dijous a la línia C-2 de Rodalies obligués els combois a circular per una sola via, cosa que ha fet acumular retards de mitja hora. A hores d'ara se segueixen acumulant retards, però "poc a poc es va recuperant la normalitat", com ha confirmat Adif.

La incidència en el sistema d'electrificació ha afectat els trens de mitja distància que fan el recorregut Barcelona-Girona-Portbou, que iniciaven i finalitzaven els seu recorregut a Montcada i Reixach. Així, els usuaris ja no han de fer transbordament a Rodalies per arribar a Barcelona. Igualment, els viatgers que vulguin anar cap a Girona des de la ciutat comtal ja no han d'anar fins a Montcada en tren de Rodalies i després agafar un de mitjana distància, com han hagut de fer durant el matí.

---

Una incidència en el sistema d'electrificació entre les estacions de Renfe de Montcada i Reixac i Sant Andreu Comtal (Barcelona) provoca retards de 25 minuts de mitjana en la línia 2 nord de Rodalies i en els trens de mitja distància que circulen entre Barcelona, Girona i Portbou.

La companyia Renfe informa que a causa d'aquesta incidència, els trens de mitja distància Barcelona-Girona-Portbou inicien i finalitzen el seu recorregut a Montcada i Reixac, on els viatgers han de continuar el seu trajecte en els trens de rodalies.

Els trens circulen per via única entre les estacions de Sant Andreu Comtal i Montcada i Reixac. Tècnics d'Adif estan treballant en la seva reparació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Denuncien que la vulnerabilitat es cronifica a Catalunya

barcelona
societat

Reclamen millores a un punt negre de la C-451 al Solsonès

LLobera

El temporal causa un nou vessament d’aigües fecals a la riera de Canyars

Gavà
Medi ambient

Arxivats els expedients d’autorització de dos parcs solars

El Perelló
PATRIMONI

Quart disposa de la rectoria de Sta. Margarida fins a l'any 2047

QUART

Fomentar el benestar emocional a través de l’escriptura

olot
Meteorologia

El pla Inuncat es manté en prealerta

Barcelona

Es vol fomentar l’ús del català en el sector de la bicicleta

girona
societat

Nova protesta dels funcionaris de presons a Brians

Sant Esteve Sesrovires