Societat

Nintendo Wii Fit, prepara't a suar

La nova plataforma sensible propossa al jugador ballar, fer exercici i ioga entre altres activitats

La convenció E3, la cita mundial més important pel que fa a l’entreteniment electrònic, ha estat el lloc escollit per Nintendo per presentar les seves últimes novetats. La més sorprenent de totes és el Wii Fit, una plataforma pensada per fer suar de valent els seus usuaris.

Després de revolucionar el mercat dels videojocs amb models com la portàtil DS i la cònsola Wii, Nintendo ha presentat Wii Fit. Aquesta nova forma d’entreteniment és una plataforma sensible a la pressió que sent l’equilibri del jugador i on es recolza per realitzar exercici o ioga. Per Nintendo això suposa una nova porta per continuar la seva creixent expansió i eliminar la barrera entre jugadors i no jugadors, tal com ha declarat el president de la companyia Satoru Iwata. La nova plataforma de Nintendo, que oferirà 40 activitats diferents, estarà a la venda a finals d’any al Japó i al 2008 als EUA i Europa.

La companyia també ha presentat el nou accessori Wii Zapper, un comandament per a la Wii semblant a una arma de foc que farà les delícies dels amants de la punteria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.