OLOT (Garrotxa)

Conèixer l'Alta Garrotxa

Torna la caminada més popular dels Centre Excursionista d'Olot, un recorregut que sol durar més de sis hores i que cada any descobreix un indret diferent de l'Alta Garrotxa. En aquesta edició s'ha preparat una excursió entre la Garrotxa i la Vall de Camprodon, amb sortida i arribada a Sant Pau de Segúries, d'uns 25 quilòmetres i un desnivell acumulat de pujada de 1.032 metres. L'itinerari portarà pel Corral, Porreres, es pujarà el Talló (1.278 m) i el Puig Ou (amb 1.300 metres serà el sostre de la ruta), i es baixarà cap a Sant Pau pel coll del Sitjar. A banda de tenir bones cames, l'organització recomana portar cantimplores plenes d'aigua, menjar segons cada necessitat, calçat adequat, roba d'abric i impermeable per si el temps no acompanya, i no sortir del recorregut marcat. Des de fa uns anys s'ofereix una assegurança d'un dia de 2 euros a tots els participants que no en tinguin.

J. PEÑA

19 d'abril. Sortida entre les 7 i les 8 del matí davant les escoles de Sant Pau de Segúries. Arribada a les 6 de la tarda. Preus: 7 € socis (nens, 4), 9 € no socis (nens 6) i 8 € federats a la FEEC. 972 26 06 75

Per salvar camins

J.PEÑA

L'Embardissada, una de les marxes pioneres de Catalunya, va néixer ara farà trenta-dos anys amb l'objectiu de salvar camins que el despoblament rural de la zona havia deixat que s'omplissin de bardisses; d'aquí ve el seu nom. Té un caràcter autènticament excursionista, no és competitiva i cada any aplega un miler de participants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES