Societat

GIRONA

Les Fires de Sant Narcís reben el distintiu ’Q de Festa!’

Les Fires de Sant Narcís han rebut el distintiu “Q de Festa!” del programa “Nits de Qualitat” per ser unes festes segures, saludables, responsables i lliures. Es tracta d’un reconeixement que atorga la Subdirecció General d’Addiccions, VIH, Infeccions de Transmissió Sexual i Hepatitis Víriques de l’Agència de Salut Pública de Catalunya de la Generalitat.

En aquest sentit, s’ha valorat positivament les noves mesures que l’Ajuntament de Girona va implantar a les barraques de La Copa de la festa major de l’any passat, com la distribució d’aigua gratuïta i taps per a les orelles o la formació del personal de les barraques. També s’han avalat les accions que fa temps que es duen a terme: els punts d’informació i assessorament sobre addiccions, diversitat de gènere i sexualitat. El consistori rebrà el distintiu el pròxim dimarts, dia 19 de març, a les 10 h, a l’Estació Espai Jove de Girona.

“El distintiu ‘Q de Festa!’ és molt més que un reconeixement, suposa un salt qualitatiu i important en la gestió de la nostra festa major i ens converteix en un referent en la promoció d’un oci nocturn responsable, on la diversió és compatible amb el benestar individual i col·lectiu.

És un testimoni del nostre compromís amb la seguretat, la salut i la convivència pacífica durant les Fires de Girona, i ens motiva a seguir treballant amb determinació i dedicació per assegurar que aquesta celebració continuï sent un esdeveniment segur per a tothom”, ha explicat la regidora de Benestar Emocional i de Salut de l’Ajuntament de Girona, Sílvia Bosch Agustí.

“El distintiu de qualitat en oci nocturn “Q de Festa!” és un reconeixement al treball fet en la implementació dels serveis Q de Festa i va en la línia de la prevenció i reducció de riscos associats al consum d’alcohol i altres drogues en espais de música i ball”, ha afirmat el subdirector general d’Addiccions, VIH, ITS i Hepatitis Víriques de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, Joan Colom.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

religió

Últims dies de l’exposició sobre la ‘Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat’ de Torras i Bages

Montserrat
turisme

El turisme actiu i d’esports d’aventura a Lleida vol superar els 800.0000 activitats contractades

llavorsí
ensenyament

La preinscripció a escoles de música de Barcelona, a punt

barcelona
societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva
memòria democràtica

Nou atac al plafó que explica les tortures de Via Laietana 43

barcelona
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot

Les assignatures pendents

Girona