Societat

societat

König i La Puntual, entre els establiments guardonats en la Nit del Comerç

L’Ajuntament de Girona ha reconegut aquest vespre diferents comerços de la ciutat durant la VI Nit del Comerç de Girona. L’acte, que ha tingut lloc al Centre Cultural La Mercè, ha comptat amb la participació de l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar, i de la vicealcaldessa i regidora de Promoció Econòmica del consistori, Gemma Geis i Carreras.

Els comerços premiats han estat Cannelonia (Premi Avantguarda), König (Premi Ambaixador de Girona), La Puntual (Premi l’Art de l’Ofici), Kabenzots (Premi Talent), Dietètica Genciana (Premi Comerç Verd), El Foment (Premi Valors), Onix (Premi Comerç Singular), Enriqueta Dalmau de la Pastisseria Tornés (Premi Especial Soc Girona) i l’Associació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial (Reconeixement 25 anys Associació de Comerciants).

Durant l’acte, s’ha fet un reconeixement i un homenatge a aquells comerços emblemàtics de llarga trajectòria de la ciutat que han complert enguany els 25, 50 i 75 anys, i els tres establiments més antics de Girona, exceptuant els tres premiats en l’edició anterior. En aquesta ocasió, els tres establiments més antics que han rebut el Premi Comerç Emblemàtic, han estat Calçats Bes (135 anys), Cellers Pagès (126 anys) i Farmàcia Saguer (116 anys). També han rebut el Premi Comerç Emblemàtic, als 75 anys d’història, Subministres Girona, Salart Vinoteca i Joguines Araus i, als 25 anys, Calzedonia.

“Els comerços són un motor econòmic imprescindible per a la nostra ciutat, contribueixen a la cohesió social i actuen com a punt de trobada i interacció entre veïns i veïnes. Així mateix, són claus per bastir la identitat local i posen l’ànima als carrers de Girona. Per a l’Ajuntament de Girona són un element central per al desenvolupament social, cultural i urbanístic de la ciutat i continuarem impulsant mesures pel seu suport”, ha afirmat la vicealcaldessa Gemma Geis i Carreras.

La Nit del Comerç d’aquest any ha comptat amb una ponència de Jordi Mas, CEO de la consultora Crearmas i president del Mercat de la Boqueria de Barcelona, sota el títol “La botiga física té més vida que mai”. La vetllada ha estat conduïda per la comunicadora Ester Bertran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat