Societat

GIRONA

L’Ajuntament repararà la climatització del Centre Cívic Onyar

L’Ajuntament de Girona repararà la climatització del Centre Cívic Onyar que està avariada i millorarà les instal·lacions del local social de Montilivi. Dues actuacions que ja s’han tret a licitació i que començaran un cop s’adjudiquin. Aquestes tenen per objectiu millorar els espais cívics de la ciutat per impulsar el teixit associatiu i veïnal.

Actualment, la instal·lació de climatització del Centre Cívic Onyar està parcialment avariada. S’han detectat problemes en els aparells que escalfen i refresquen la zona dels despatxos, de les aules i de la llar d’avis. És per aquest motiu que s’han tret a licitació els treballs de reparació per un import de 18.125,79 euros (IVA inclòs) i un termini de tres setmanes.

D’altra banda, el consistori realitzarà millores al local social de Montilivi, espai utilitzat per l’associació de veïns i veïnes del barri. L’actuació consisteix en reparar les esquerdes i les fissures, tant de la façana com de l’interior del local, i pintar tota la zona d’actuació.

Alhora, es canviaran els mecanismes de les finestres del despatx, de la cuina i de l’entrada per un sistema de batent per així facilitar la seva obertura i neteja. També se substituiran les cortines del finestral de la sala gran per dos estors enrotllables i motoritzats, i es duran terme reparacions de fusteria.

El local social de Montilivi de planta baixa està situat a la plaça de George Orwell, a tocar de l’Escola Pericot. Està subdividit en dos espais diferenciats i independents, un dels quals està cedit al Club de Petanca Montilivi, i l’altre, a l’Associació de Veïns i Veïnes de Montilivi. Les reparacions es duran a terme en aquest segon espai format per una zona d’entrada que dóna accés a una sala gran polivalent, un despatx, una cuina, un lavabo i un petit magatzem.

Es tracta d’una petició que els veïns i veïnes del barri van fer a través dels pressupostos participats del 2019. Ara, els treballs s’han tret a licitació per un import de 29.696,07 euros (IVA inclòs) i un termini estimat de 4 mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona