Societat

Societat

Tarragona recupera la Fira d’Abril després de quatre anys

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, i la presidenta de Mercats i consellera de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, van presentar, ahir, la nova edició de la Fira d’Abril, que se celebrarà del 30 d’abril al 5 de maig i s’ubicarà a l’aparcament inferior del Mercadet de Bonavista. Seran dotze casetes ubicades en un recinte de 13.000 m2, amb un passadís central amb un escenari cobert. L’alcalde va destacar: “Recuperem la fira quatre anys després, i la volem posicionar com una de les més importants de Catalunya. La fira dinamitza Bonavista, el comerç de l’entorn i és pol d’atracció de visitants.” De fet, aquest és el 30è aniversari i hi haurà novetats a les atraccions, amb una roda de fira de 33 metres. En total, hi haurà 50 atraccions i s’hi podrà anar del 26 d’abril al 5 de maig de les 17 h fins a la mitjanit, excepte divendres, dissabtes i el 30 d’abril, que serà fins a la 1.

La presidenta de Mercats de Tarragona i consellera de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, va explicar, per la seva part, que hi haurà serveis de restauració a les casetes: “La Fira d’Abril torna a Tarragona per quedar-se. Estem convençuts que serà un èxit.”

Enguany, hi participen sis entitats i s’ha previst que tots els dies de la fira, a partir de les 18 h, se cedirà l’espai de l’escenari cobert central a escoles de dansa i associacions que hi vulguin actuar. Aquestes actuacions seran prèvies als espectacles musicals previstos al cartell. En aquesta edició, també es farà l’espectacle de doma de cavalls, el 5 de maig.

En el marc de la programació, s’organitzarà una activitat a xarxes socials de Mercats de Tarragona perquè els visitants votin la millor caseta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política municipal

Banyoles invertirà més de 2 milions d’euros en diferents actuacions

BANYOLES
FIGUERES

Càritas celebra 50 anys a la ciutat

FIGUERES
societat

Catalunya registra el dia més plujós des del setembre de l’any passat

barcelona
medi ambient

Reus intensifica les sancions per no llançar bé les escombraries

REUS
meteorologia

Més de 350 avisos per la pluja des de diumenge al vespre

BARCELONA
estats units

Almenys quatre morts per múltiples tornados a Oklahoma

barcelona
Societat

Mor Carles Busquets, reconegut fotògraf reusenc i expropietari de Niepce

societat

S’ensorra una part de l’edifici de l’Escola de Vela a causa del temporal

platja d’aro
llengua

Voluntariat per la llengua ha creat més de 178.000 parelles lingüístiques

barcelona