Societat

gastronomia

A punt les Jornades de l’Arròs Ganxet de Reus

Les degustacions començaran amb un vermut de Reus i l’avellana serà l’ingredient principals des postres

20 restaurants participen a les jornades organitzades per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Reus

Comencen divendres 19 i duraran fins el proper 12 de maig

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Reus (AEH) Reus posa en marxa les Jornades de l’Arròs Ganxet del 19 d’abril al 12 de maig amb 20 restaurants participants.

Les receptes proposades per la vintena de restaurants participants estan creades amb ingredients de primera qualitat que es produeixen i s’elaboren prop de la capital del Baix Camp. “Un maridatge perfecte que reflecteix la nostra voluntat de seguir construint plegats una oferta gastrono`mica de qualitat i de proximitat”, ha recalcat Víctor Perales, president de l’AEH Reus.

Les propostes culinàries estan elaborades amb Arròs Bayo, qui des de 1860 cultiva al Delta de l’Ebre i acompanyades amb vins del Celler Mas Vicenç. Com a novetat, a l’edició d’enguany s’hi incorporen dos productes insígnia de la cultura gastronòmica reusenca: totes les degustacions començaran amb un vermut de Reus i les postres comptaran amb l’avellana de Reus com a ingredient protagonista.

Els restaurants participants són: Xivarri Tasca Reus, 14,5 Beer Wine, Moto Sport Cafè, Braseria Cafè Teatre del Centre, Flaps Cafè, Cafè de Reus, Restaurant l’Estel , Restaurant El Círcol , El Racó de JP, Cal Gallissà, Terrassa Gaudí, Cafeteria La Lleona, Tempus Coffee, Abrasa’m, Peixateries Velles, Lotus Bistro, Restaurant 158, Restaurant Tennis Monterols, Buidasacs Restaurant i Casa Coder .

En representació d’Arròs Bayo, Xavier López ha recalcat aquest matí, durant la presentació del festival gastrònomic, que s’ha fet a l’Estació Enològica de Reus, que “és un plaer poder reivindicar el nostre producte de proximitat mitjançant aquestes jornades. Volem aportar a tots els restauradors un ampli ventall de varietats d’arròs perquè puguin escollir la més adient per elaborar els seus plats.”

En representació del celler patrocinador, Xavier Ferré de Mas Vicenç ha afirmat que “la nostra gran aposta és donar a conèixer el nostre producte al territori, així que és tot un orgull poder aportar els nostres vins i el nostre treball diari a aquestes jornades.”

Jacint Pallejà, president d’El Tomb de Reus, ha fet menció a la novetat que ha presentat recentment l’entitat: “col·laborem amb les jornades de l’Arròs Ganxet a través d’una nova aplicació mòbil, mitjançant la qual organitzarem una sèrie de sortejos per als comensals.”

Noemí Llauradó, regidora de Projecció de Ciutat, ha finalitzat l’acte destacant que “és pròpia de Reus aquesta connexió que hi ha hagut sempre amb els productes del territori que ens ofereix la riquesa del nostre voltant. Donem tot el nostre suport a l’AEHT i al sector de la restauració perquè el considerem un atractiu més de la riquesa del nostre patrimoni”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política municipal

Banyoles invertirà més de 2 milions d’euros en diferents actuacions

BANYOLES
FIGUERES

Càritas celebra 50 anys a la ciutat

FIGUERES
societat

Catalunya registra el dia més plujós des del setembre de l’any passat

barcelona
medi ambient

Reus intensifica les sancions a qui no llenci bé les escombraries

REUS
meteorologia

Més de 350 avisos per la pluja des de diumenge al vespre

BARCELONA
estats units

Almenys quatre morts per múltiples tornados a Oklahoma

barcelona
Societat

Mor Carles Busquets, reconegut fotògraf reusenc i expropietari de Niepce

societat

S’ensorra una part de l’edifici de l’Escola de Vela a causa del temporal

platja d’aro
llengua

Voluntariat per la llengua ha creat més de 178.000 parelles lingüístiques

barcelona