Societat

Catalunya es manté com a primera destinació turística a l'Estat espanyol

La tendència d'aquest any és d'un creixement de l'1%, segons el secretari d'estat de Turisme, "un nou màxim històric"

Catalunya és manté un any més com a primera destinació turística a l'Estat espanyol de visitants estrangers, amb 8,7 milions de visites en aquests set primers mesos de l'any, encara que el mes de juliol les arribades van caure un 1,3%.

La tendència general d'aquest any és d'un creixement de l'1%, segons el secretari d'estat de Turisme, Pedro Mejía "un nou màxim històric" per a Catalunya. Francesos, britànics i italians són els tres principals mercats emissors de turistes per a Catalunya.

La via d'accés dels visitants es fa majoritàriament a través d'aeroports (74,8% a tot l'estat) i les línies de baix cost experimenten un creixement molt important, superior al 36%, amb Ryanair, Easy Jet i Air Berlín com a companyies capdavanteres.

Els turistes internacionals segueixen optant per l'allotjament hoteler i viatgen sense un paquet turístic contractat abans de venir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.