Societat

Segellat de juntes, canvi de vàlvules i rajoles per obrir la piscina de Vallparadís de Terrassa el 22 de juny

Les quatre piscines municipals mantenen les tarifes i es faran torns de matí i tarda

Un cop es van acabar els treballs de neteja de fulles, herbes, d’algues in microorganismes i es va procedir a la desinfecció del vas de la piscina de Vallparadís, el Servei de Patrimoni i Manteniment de l’Ajuntament ha començat els treballs per reparar les fuites del vas i altres desperfectes per poder obrir-la el proper 22 de juny i que s’hi puguin banyar els més de 100.000 usuaris que ho fan cada any.

De moment el servei tècnic ha identificat dues incidències, probablement, com a conseqüència que l’any passat no es va poder fer el manteniment anual a causa de la sequera. N’ha informat aquesta tarda la regidora d’Esports, Sarai Gascón, a la comissió informativa de Projecció de la Ciutat, especificant que s’han trobat danys en algunes vàlvules del fons de la piscina, s’està treballant per reparar- ne algunes i “la resta se substituiran per unes de noves”.

Els altres desperfectes s’han detectat en l’enrajolat del vas i s’estan substituint les peces trencades i fent el segellat de les juntes. També està previst retirar els trams en mal estat de les juntes estructurals del vas i posar-ne de noves. El pressupost d’aquestes actuacions de sanejament va a càrrec del pressupost ordinari de manteniment de la piscina.

D’aquesta manera s’espera acabar amb els problemes detectats fa uns mesos amb la intenció que pugui obrir les portes el mateix dia que ho facin les de Les Arenes, Sant Llorenç i La Maurina.

L’Ajuntament mantindrà els preus d’entrada de l’any passat així com la gratuïtat per a les persones de sis anys o menors d’aquesta edat sempre que vagin acompanyades d’una persona major d’edat, amb un màxim de quatre menors per adult.

Com s’ha fet en els darrers anys, s’establiran dos torns de bany, un de mati (de 10.30 a 14.10 h) i un de tarda (de 15.30 a 19.10 h) per assegurar la rotació de banyistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia