Societat

Un veí de Sabadell acumula 18 detencions en l'últim mes per robatoris i faltes

Un veí de Sabadell (Vallès Occidental), Daniel A.S., de 37 anys i de nacionalitat espanyola, acumula un total de 18 detencions en l'últim mes per 44 delictes de robatoris i faltes, segons que han informat avui els Mossos d'Esquadra.

La majoria dels delictes són robatoris de cotxes i les detencions han estat entre els dies 3 d'agost i 4 de setembre, segons aquestes fonts policials.

A més dels Mossos, que l'han detingut 14 vegades, Daniel A.S tampoc s'ha mostrat molt expert a l'hora d'esquivar altres cossos policials, ja que la Guàrdia Urbana de Barcelona l'ha detingut una vegada i la policia local de Sabadell s'ha sumat a la festa amb tres detencions més.

En la majoria dels casos, el detingut robava cotxes dotats de gran maleter amb els quals anava a robar màquines de joc o regals que estan al carrer i que carregava al vehicle per després fugir. Després, una vegada en lloc segur, rebentava la caixa de les màquines per accedir a la recaptació, però en tractar-se de delictes sense violència tornava a ser posat en llibertat.

L'última vegada va ser detingut el passat 4 de setembre conduint un cotxe robat sota els efectes d'estupefaents i, segons els Mossos, representant un greu perill per a la circulació.

El detingut té a més 31 antecedents per delictes semblants, però el Jutjat de Guàrdia de Sabadell va decretar-ne la llibertat sense càrrecs, amb la qual cosa tot indica que les forces d'ordre no podran relaxar-se.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Trànsit

21 km de cua a l’AP-7 entre Llinars i Santa Perpètua en l’operació sortida

Aràbia Saudita

La calor extrema provoca més d’un miler de morts en la peregrinació a la Meca

Barcelona
economia

L’Audiència Nacional investiga si Naturgy va alterar els preus durant pandèmia

barcelona

1,7 milions per estudiar la genètica de les malalties mentals

Reus
estats units

El TS dels EUA avala que es prohibeixi als maltractadors tenir armes

barcelona
Societat

Mor José Berenguer, fundador de la comparsa Omeies d’Ontinyent

societat

SOS Racisme redueix la seva activitat al mínim per una situació econòmica “crítica”

barcelona
educació

S’acaba el curs escolar que ha evidenciat mancances en l’educació

barcelona
Habitatge

El Sindicat de Llogateres qüestiona la mesura sobre els pisos turístics

Barcelona