Societat

L'avaria de la catenària entre Bellvitge i Sants afecta totes les línies de Renfe i causa retards de fins a una hora

L'avaria de la catenària en el tram entre Bellvitge i Sants que s'ha produït avui a les 6.45 hores està provocant retards d'entre mitja hora i una hora, i està afectant totes les línies de Rodalies i a les de mitjana i llarga distància.

Adif ha informat que s'esperava reparar l'avaria de 10.30 a 11h del matí, però no ha estat així i segueix sense solucionar-se. Un portaveu d'Adif ha especificat que els tècnics estan aprofitant per revisar de manera preventiva altres parts de la catenària, de manera que encara no els han donat un nou termini per acabar la reparació i normalitzar la situació.

L'avaria, de causes desconegudes, s'ha produït quan un element de la catenària --l'anomenat braç de tibat-- s'ha despenjat, i ha provocat el tall de tensió a la via 2, pel que s'ha donat pas alternatiu als trens per la via única que ha quedat disponible en aquest tram.

La C2 i la C10, en autobús
Segons Renfe, els trens de Rodalies de la línia C-2, entre el Garraf i Granollers, han tingut fins a una hora de retard, mentre que el servei de la C-10 s'ha anul·lat completament entre l'aeroport i Barcelona.

Com a alternativa, els usuaris de la C-10 han tingut un servei alternatiu de 26 autobusos entre l'Estació de França i l'aeroport i entre Sants i l'aeroport, i un servei llançadora en tren entre el Prat i l'aeroport.

Els trens de la línia 1 amb origen o destí a Molins de Rei (Baix Llobregat) inicien o finalitzen el seu recorregut a l'Estació de França, mentre que la resta de circulacions d'aquesta línia presta el servei habitual.

Els trens de mitjana i llarga distància que haurien d'haver passat per la zona afectada han estat desviats per Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), pel que han tingut retards de fins a 50 minuts, segons Renfe.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
PATRIMONI

Quart disposa de la rectoria de Sta. Margarida fins a l'any 2047

QUART

Fomentar el benestar emocional a través de l’escriptura

olot
Meteorologia

El pla Inuncat es manté en prealerta

Barcelona

Es vol fomentar l’ús del català en el sector de la bicicleta

girona
societat

Nova protesta dels funcionaris de presons a Brians

Sant Esteve Sesrovires

Mifas ajuda els afectats per un accident de trànsit a ser autònoms

GIRONA

Vint anys al servei de les famílies més vulnerables

Badalona
societat

Dignitat a les Vies presenta les seves queixes a Renfe

barcelona
Societat

Només troben llar per a un dels 45 usuaris de l’alberg que han tancat a Badalona

Badalona