Societat

Detenen cinc 'skins' adolescents per l'apunyalament d'un jove al metro de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut els cinc presumptes autors de l'agressió d'un menor d'edat a l'estació del metro d'Urquinaona de Barcelona el dissabte 6 de setembre.

Cinc skins neonazis van agredir amb una arma blanca un skin antifeixista. La víctima anava acompanyat d'una amiga, d'origen sud-americà, i el seu germà, un menor de 8 anys, que no van resultar ferits. Segons fonts policials, l'agressió va tenir lloc sense cap mena de provocació per part del jove agredit, que va quedar ingressat a l'hospital amb pronòstic de caràcter reservat.

La divisió d'informació dels Mossos es va fer càrrec del cas i en una setmana ha detingut cinc implicats en el cas: un de 18 anys i quatre menors d'edat.

Dimecres passat, 10 de setembre, van detenir a Barcelona Mario F.T., de 18 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la ciutat. Dos dies després, el 12 de setembre, van arrestar la resta del grup. Van detenir un adolescent de 16 anys a Barcelona i dos menors més, de 17 i 16 anys, a Pallejà, on viuen. A Palafrugell va ser arrestat un altre menor, de 17 anys. Tots quatre són de nacionalitat espanyola.

Mario F.T., l'únic major d'edat, va ser empresonat provisionalment divendres per ordre del jutjat d'instrucció número 19 de Barcelona. Els quatre menors van passar a disposició de la Fiscalia de Menors i aquest diumenge el jutge els va fer internar en un centre tancat de justícia juvenil, també de manera provisional, a l'espera de judici.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.