Societat

La boira i el gel provoquen quatre accidents en vint minuts a Bellpuig

Trànsit

La densa boira i una placa de gel han provocat aquest matí en només vint minuts quatre accidents de trànsit a Bellpuig (Urgell), en què s'han vist implicats cinc vehicles i tres persones han patit lesions de diversa consideració.

Segons han informat els Bombers, els Mossos d'Esquadra i el Servei Català de Trànsit (SCT), el punt que ha concentrat aquesta alta sinistralitat ha estat a l'altura del quilòmetre 81 de la C-233, a Bellpuig, on aquest matí hi ha una gran placa de gel i molt poca visibilitat a causa de la boira.

A les 8.31 hores, un turisme ha sortit de la via a causa de la placa de gel al quilòmetre 81, i per això la policia local ha tallat el trànsit en la sortida cap a Vilanova de Bellpuig, com a mesura de precaució.

No obstant això, posteriorment, a les 8.32 hores, dos turismes més han xocat en el punt quilomètric 80,9, i a les 8.51h i a les 8.52h dos vehicles han sortit de la via l'un darrere l'altre al punt quilomètric 81.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.