Societat

Enxampen un segon pagès de l'Empordà per col·locar trampes de filferros i claus a camins rurals

Societat

Els Mossos d'Esquadra han imputat lesions i amenaces a un segon pagès de l'Empordà per haver-se dedicat a posar paranys per a motoristes i ciclistes a camins rurals de la comarca.

Segons ha avançat El Periódico, l'home, Joan C., resideix a Saus (Alt Empordà), té més de 70 anys i és propietari d'una granja de porcs. La policia sospita que ell era qui es dedicava a instal·lar les trampes amb claus, mentre que el primer imputat, un pagès de Vilaür, estenia els filferros a banda i banda dels camins.

Tot i que els agents el van imputar el 23 de gener, la seva imputació no ha transcendit fins ara. Aquest segon pagès, però, es va negar a declarar a comissaria.

Les trampes amb filferros i claus van aparèixer a camins rurals dels municipis de Saus-Camallera, Vilaür i Vilopriu a finals de gener. Un motorista va denunciar als Mossos d'Esquadra l'existència d'un dels paranys i els agents, durant una inspecció a la zona, van localitzar quatre trampes més i un tauló ple de claus preparat per punxar les rodes dels vehicles.

Lesions i amenaces
Tant el pagès de Saus com el de Vilaür estan imputats per delictes d'amenaces i lesions, i a l'espera que el jutge els citi a declarar per veure si els acusa formalment. I és que, al costat d'una de les trampes, els agents van trobar-hi una nota anònima, escrita en castellà, on s'amenaça la gent que va amb vehicles pel bosc. L'escrit, que estava penjat d'una branca, insultava i amenaçava la gent que va amb vehicles pel bosc, els deia que destrueixen el medi ambient i que amb el seu soroll havien fet fora els animals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins