Societat

Comandaments de la Guàrdia Civil declaren com a imputats per la desaparició de cocaïna del port de Barcelona

Societat

Un tinent coronel de la Guàrdia Civil en actiu, un capità de la Guàrdia Civil en la reserva i un exinspector en cap de la policia estatal són els principals imputats pel Jutjat d'Instrucció número 3 de Martorell que investiga una organització criminal dedicada al tràfic de droga.

Aquest grup estaria relacionat amb la desaparició de més de 400 quilos de cocaïna de l'interior d'un contenidor al port de Barcelona l'any 2006. Aquests tres imputats declaren aquest divendres davant del jutjat juntament amb sis acusats. Entre aquests altres imputats hi ha tres agents més de la Guàrdia Civil en actiu. També hi ha dos advocats i un periodista acusats de calumnies. També han declarat tres testimonis.

La Fiscalia Superior de Catalunya ha informat que aquest divendres declaren nou imputats i tres testimonis per aquesta suposada banda dedicada al tràfic de droga.

L'acusació considera que l'organització la formarien membres de la Guàrdia Civil en actiu i retirats, responsables del Cos Nacional de Policia i altres persones, com delinqüents amb nombrosos antecedents. Alguns d'aquests imputats ja estan a la presó, mentre que els que declaren aquest divendres podrien haver-los donat cobertura per aquestes accions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.