Societat

Detenen a 8 persones d'una mateixa família que es dedicava al narcotràfic a Reus

La banda feia servir el fill de la capitost, de 9 anys, per entregar els estupefaents als clients

La Guàrdia Civil ha detingut a Reus 8 membres d'una mateixa família dedicada al tràfic de drogues, i que feia servir al fill de la capitost de la banda, de 9 anys, per entregar els estupefaents als clients.

La investigació és va iniciar el febrer passat quan la Guàrdia Civil va tenir coneixement que una família marroquí podia estar dedicant-se al tràfic de drogues.

Els agents han decomissat en quatre domicilis dels detinguts (3 a Reus i un a Parets del Vallès) 3 quilos de cocaïna, 3 de haixix, 14 quilos de substàncies de tall per a la droga, 2 armes de curt abast i 15.000 euros en metàl·lic.

Després de diversos serveis de control, es va comprovar que tots ells, tot i no tenir activitat laboral, gastaven importants quantitats de diners. Es dóna la circumstància, que la capitost de la banda, a més, gaudia de diverses ajudes socials destinades als més necessitats.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.