Societat

Detinguda a Barcelona una persona amb un centenar de boles de cocaïna a l'interior del seu cos

Successos

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que portava dins del seu cos gairebé un centenar de boles de cocaïna embolicades en un plàstic transparent. Es tracta d'Ignacio Antonio C, de 56 anys i de nacionalitat argentina, que va arribar de Buenos Aires dijous passat, 11 de setembre, i al qual se li imputa un delicte contra la salut pública.

L'home va arribar a primera hora del matí de dijous a un hotel de Ciutat Vella i, com que no podia entrar a la seva habitació perquè no estava preparada, va optar per quedar-se a la recepció. Els viatges constants de l'entrada de l'hotel al lavabo van fer sospitar al personal de la recepció, que va alertar als Mossos d'Esquadra.

Després d'identificar-lo, els agents van escorcollar la seva maleta de viatge, on van trobar, a més a més de medicaments que utilitzen les persones que transporten estupefaents, embolicades amb una camisa trenta de les boles de cocaïna entre excrements.

Al detingut el van traslladar a l'Hospital del Mar, on va quedar ingressat en observació 24 hores. Poques hores després del seu ingrés l'home va defecar 69 boles de color blanc, embolicades amb el mateix plàstic transparent. L'examen toxicològic va confirmar que la mercaderia que transportava el detingut era cocaïna.

La droga decomissada té un valor al mercat il·lícit de gairebé 50.000 euros, calculat amb una puresa del 50%.

Ignacio Antonio C., va ingressar a la presó després de declarar davant el jutge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.