Societat

El CAT, perseguit a les Balears

Trànsit

Enganxar-se el CAT segueix causant problemes, no només a Catalunya, sinó també a les Illes Balears. La Guàrdia Civil de Menorca va posar els ulls a la matrícula d’un cotxe que feia dies que circulava per aquelles contrades amb el distintiu CAT damunt la E. Malgrat que a requeriment de l’institut armat el denunciat va retirar l’adhesiu li va caure una sanció.

Els fets van passar la tarda del dissabte 15 de novembre a la sortida de la població des Mercadal. Xavier Caus, veí de Molins de Rei (Baix Llobregat), que des del mes de setembre treballa de mestre en una escola de Fornells, va ser interceptat per una patrulla de la Guàrdia Civil.

Els agents, adreçant-s’hi en castellà, li van demanar la documentació i li van comunicar que el denunciaven per portar el CAT i li van sol·licitar que el tragués. Malgrat que Caus va fer el que li demanaven els policies, va haver de continuar la ruta amb la multa de 90 euros a la butxaca. Caus, parlant en català, va expressar a la Guàrdia Civil la seva disconformitat amb la sanció. “Li vaig indicar que era injust, però l’agent em va dir que respectava totes les ideologies i jo li vaig respondre que ho feia a base de multes”, explica. És la segona vegada en dos anys que aturen Caus per aquest motiu a l’illa de Menorca. En la primera ocasió es va lliurar de la multa, tot i que li van recriminar que parlés en català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ESPORT

Reconeixement al joc net i a l’exemplaritat en l’esport

GIRONA
SOCIETAT

La Fira Triumvirat es clou amb activitats de reconstrucció històrica

L’ESCALA
SOCIETAT

Èxit del Mercat de la Furgoteca de Salt

SALT
kenya

Les inundacions ja han provocat un mínim de 228 víctimes mortals

barcelona
successos

La Fira d’Abril es desvincula del tiroteig mortal

BARCELONA
brasil

Almenys 67 morts en els aiguats al sud del país

barcelona
medi ambient

Pla a Sitges per reduir les 52 colònies formades per 956 gats

SITGES
societat

Èxit de la pedalada per reclamar el dret dels infants a anar amb bicicleta

barcelona
medi ambient

Recorren durant tres dies l’entorn del riu Gaià per defensar-ne el cabal ecològic

salomó