Societat

4 nens morts i 2 ferits greus en ensorrar-se part d'un pavelló de Sant Boi de Llobregat

Quatre nens d'entre 9 i 12 anys han mort i dos més han quedat ferits de gravetat quan el fort vent que bufa aquest matí ha fet caure la coberta metàl·lica de la grada del camp de beisbol de Sant Boi de Llobregat i ha cedit una paret d'un local annex, on hi havia un equip de nens, segons ha confirmat l'alcalde Jaume Bosch.

Una vintena de nois esperava dins les instal·lacions perquè el fort vent no els deixava jugar. La nau tenia uns 25 anys d'antiguitat i no constava que tingués cap problema tècnic.

Els Bombers de la Generalitat hi han acudit a treure gent d'entre la runa. El cos ha rebut l'avís quan passaven vint minuts de les onze del matí.

A més, l'Hospital de Sant Boi ha informat que, poc després de les dotze del migdia, hi han ingressat quatre persones que han resultat ferides en l'accident. El centre sanitari no n'ha especificat, però, la consideració. Altres ferits han estat ingressats a Sant Joan de Déu i Bellvitge.

Veïns de Sant Boi han explicat a Catalunya Ràdio que es tracta del camp de beisbol, situat a l'avinguda d'Aragó, i a prop de la policia local. El Servei d'Emergències informa d'almenys una vintena de menors ferits, tot i que tampoc n'ha especificat la gravetat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.