Societat

Un detingut a Sils per robar a l'interior de 7 vehicles i intentar-ho en un domicili

Els mossos d'esquadra de Santa Coloma de Farners (La Selva) van detenir la matinada del dia 14 Muhammad I., de 31 anys, nacionalitat pakistanesa i amb domicili a Hospitalet de Llobregat, com a presumpte autor de diversos robatoris amb força a l'interior de vehicles i una temptativa de robatori amb força a l'interior d'un domicili.

Pels voltants de les quatre de la matinada del dia 14, els Mossos van tenir coneixement que un individu hauria intentat robar a l'interior d'una casa a Sils i que hauria marxat corrents del lloc. Diverses dotacions policials van iniciar la recerca del presumpte autor. Poc després, i molt a prop del lloc dels fets, els agents van localitzar a l'aparcament de l'estació de tren un home que, en veure la policia, es va amagar entre dos vehicles. Atesa l'actitud sospitosa de l'home, els mossos van identificar-lo i en l'escorcoll van trobar-li una bossa que contenia tornavisos, claus angleses, un martell i dues calculadores, unes ulleres de sol, un paraigües i un folre polar.

A més a més, a la mateixa zona els mossos van localitzar set vehicles estacionats que haurien estat forçats, possiblement per l'home identificat ja que, com la policia va esbrinar posteriorment, part dels objectes trobats pertanyien als propietaris d'aquests cotxes. En vista de les evidències, els Mossos van detenir Muhammad I. L'home, que té antecedents, va passar el dilluns 16 a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.