Societat

Els Mossos detenen el suposat autor material del crim a Roses

Successos

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Girona el suposat autor material del crim d'un ciutadà xilè que va ser assassinat el mes d'octubre passat al seu apartament de Roses, on el cadàver va ser trobat lligat de peus i mans i amb evidències d'haver patit una brutal pallissa.

Segons ha informat aquest dijous la policia catalana, el detingut com a suposat autor material del crim és Costica B., d'origen romanès, que després del crim va fugir d'Espanya, si bé recentment havia tornat a Catalunya.

Costica B., que va ser arrestat ahir a Girona, tenia pendent una ordre europea de detenció i entrega, i està previst que en les pròximes hores passi a disposició de l'Audiència Nacional perquè decideixi sobre la seva extradició.

A més, els Mossos també van detenir ahir dues persones més relacionades amb aquest crim. Es tracta de Iualin T., de 32 anys, i Ana María D., de 24.

El crim, que va succeir el passat 4 d'octubre a l'illa residencial de la urbanització Santa Margarida de Roses, va estar relacionat amb el robatori a una empresa immobiliària situada a la planta baixa de l'immoble, que els Mossos també atribueixen a l'autor material de l'assassinat.

De la immobiliària, on havia treballat la víctima, els lladres van aconseguir endur-se un botí de més de 50.000 euros, després d'arrencar la caixa forta de la paret.

La víctima, Víctor M.G., d'uns 30 anys i de nacionalitat xilena, va ser trobat al seu pis lligat de peus i mans i amb clares evidències d'haver patit una brutal pallissa. L'autòpsia practicada al cadàver va confirmar que el mort va ser repetidament colpejat amb violència.

Dos dies després del crim, els Mossos ja van detenir un ciutadà romanès per la seva suposada implicació en el robatori i el crim, el qual va ingressar en presó preventiva per ordre judicial.

La investigació policial continua oberta, de manera que els Mossos no descarten que pugui haver-hi més detencions en les pròximes hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona
Teresa Prados
Portaveu de No esteu soles, en defensa de les víctimes d’agressió sexual

“Les víctimes senten que han provocat l’agressió sexual”

Badalona
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ
urbanisme

Adjudiquen la rehabilitació de les cases del castell d’Amposta

AMPOSTA
GIRONA

Finalitzen les obres de l’enllumenat d’accés als jardins de les Pedreres

GIRONA