Societat

Detenen quatre joves per set atracaments a la zona d'oci de Castelldefels

Successos

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 14 d'octubre quatre joves que presumptament van cometre set atracaments a la zona d'oci de Castelldefels Platja aquest estiu intimidant les víctimes amb navalles, bastons i pedres. A més, també els imputen diverses faltes de lesions, ja que en alguns casos agredien les víctimes a cops fins a aconseguir el que volien.

Segons han informat aquest dilluns els Mossos d'Esquadra, els detinguts actuaven en grup els caps de setmana. Després de passar la nit a les discoteques i bars de la zona, robaven a les persones que es trobaven pel camí. Les víctimes eren joves d'entre 16 i 19 anys que sempre estaven en inferioritat numèrica. Principalment, els robaven diners en metàl·lic, reproductors de MP3s, telèfons mòbils i agendes electròniques.

Els investigadors van observar que existien similituds entre aquests robatoris i els comesos al juliol a Viladecans per quatre joves que finalment van ser detinguts. Aquesta pista i les descripcions facilitades per les víctimes van permetre identificar els presumptes autors dels fets: Houssan T., algerià de 18 anys; Ahmed T., marroquí de 18; Omar L., marroquí de 18, i Mohamed A., espanyol de 19, que ja havien estat detinguts al juliol pels fets de Viladecans.

El quatre joves van ser arrestats als seus domicilis, instituts i llocs de treball i van quedar en llibertat amb càrrecs després de comparèixer al jutjat de Gavà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Girona

Retransmissió radiofònica de la nova Orquestra Filharmonia

Girona
infraestructures

L’R3, R4, R7 i R12 afectades pel robatori de coure reuperen la normalitat

barcelona
MEDI AMBIENT

El govern aposta pel reagrupament de ramats per evitar atacs de l’os bru

Boldís
SERVEIS

Més freqüència de pas en el bus del Parc Nacional d’Aigüestortes

Pobla de Segur
societat

Mor Mari Valldeperas, històrica del voluntariat a Sabadell

societat

900 joves atesos en set mesos al servei d’acompanyament emocional del govern

barcelona
Girona

El PSC, indignat per la pèrdua de línies a La Baldufa

Girona
MEDI AMBIENT

El pàrquing regulat per accedir al pantà de Sau es reactivarà el dia 22

Sau
Medi Ambient

El pantà de Sau s’omple de curiosos per tornar a veure l’església envoltada d’aigua

barcelona