Societat

Llongueras, acomiadat de la seva pròpia empresa per la seva filla per burofax

El document on s'acomiada el popular estilista indica que les seves tasques “no són a satisfacció de la companyia”

Llongueras considera que el seu cas és molt similar al del doctor Santiago Dexeus, apartat també de la seva pròpia clínica

La societat Perruqueria i Maquillatge S.A (Peyma) acaba d'acomiadar el seu creador, Lluís Llongueras, a través d'un burofax que li ha estat remès aquesta setmana per la seva administradora i filla, Esther Llongueras.

Segons el document on s'acomiada Lluís Llongueras, l'empresa ha decidit prescindir dels seus serveis amb caràcter general a partir d'aquesta setmana “perquè les tasques que vostè realitza no ho són a satisfacció d'aquesta empresa ni ostenta actualment cap poder notarial per exercir-les”.

“La seva actitud és sancionable amb l'acomiadament que se li insta, d'acord amb l'article 54.2 del Reial decret 1/1995 del 24 de març, pel que s'aprova el text refós per la Llei de l'Estatut dels Treballadors”, afegeix el burofax.

Amb tot, l'empresa reconeix “la improcedència de l'acomiadament” i li ofereix la quantitat de 6.258,63 euros “en concepte d'indemnització màxima, a raó de 45 dies per any treballat a partir de l'1 de desembre del 2006”, amb 888,07 euros nets “en concepte de liquidació, saldo, liquidació i nòmina”.

“Amb la imatge de Lluís Llongueras i la seva marca, es crea la societat Perruqueria i Maquillatge S.A (Peyma) el 31 de desembre de 1987, de la qual Lluis Llongueras era president fins ara, amb tots els poders notarials”, informa un document del propi estilista en resposta al seu acomiadament.

“La societat Peyma està formada per divuit perruqueries dels 120 salons de perruqueria i bellesa que la firma Llongueras té repartits per tot el món, entre franquícies, escoles de formació, cessió de marca i setze salons amb la majoria de Lluís Llongueras”, subratlla el mateix escrit.

Preguntat el mateix Lluís Llongueras pel motiu del seu acomiadament, ha explicat que “intentant ser bon pare, en formar aquesta empresa, es van posar les accions a nom de diversos familiars i el que ha passat és que, ara, sumant les accions de la meva exdona i dels meus dos fills grans, sumen més del cinquanta per cent, i poden decidir sense el meu consentiment”.

Segons el parer de l'estilista, el seu cas “és molt similar a l'ocorregut fa uns anys amb el doctor Santiago Dexeus, al qual se'l va apartar de la seva clínica del mateix nom, l'Institut Universitari Dexeus.

Lluís Llongueras està casat en segones núpcies amb Jocelyne Novella des d'agost del 2006, amb la qual té dos fills i una filla menors d'edat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Regne Unit

Tornen les malalties victorianes

Londres

El romanticisme de l’espàrrec

Gavà
CRÒNICA

El futbol no s’acaba al minut 90

Olot

Un poemari que reflexiona sobre la vida i la poesia

Olot

Comença l’espectacle

Barcelona
VIDRERES

Tres grans illes de contenidors als accessos d’Aiguaviva Parc

VIDRERES
Equipaments

Reclamen a Collboni un casal d’avis als jardins de Pedralbes

Barcelona
Patrimoni

Jornades sobre el monestir de Sant Jeroni de la Vall d’Hebron

Barcelona
Urbanisme

Obre el primer tram d’un carril bici a la travessera de les Corts

Barcelona