Festes populars i fires

TORRELLES DE FOIX (Alt Penedès)

21a Fira Artesana

Artesania, comerç i cultura

El seu caire artesà, amb pinzellades comercials, i una forta presència de l'expressió cultural i social del poble a través de les entitats locals fan de la Fira Artesana de Torrelles de Foix una cita ineludible en el calendari festiu de la comarca cada quart cap de setmana d'octubre. De fet, la fira s'ha convertit en una referència en el sector flequer gràcies al concurs d'elaboració de pa artesà, que enguany arriba a la seva setzena edició i que compartirà protagonisme amb el setè concurs de cuina. A més de la presentació dels concursos, dissabte també hi haurà temps per visitar les exposicions Vestits de primera comunió de l'associació de dones de Torrelles i la de l'associació de manualitats del casal d'avis, al vestíbul de l'ajuntament. A la tarda es farà una gran cercavila pel centre del poble amb gegants i capgrossos, el grup Drac Foixi, les colles de diables i de grallers, l'associació cultural i artística i la xaranga Toquem-Toquem. Un cop acabada, es farà una ofrena a Lluís Companys. Tancarà la jornada la Festa Jove al casal Torrellenc.

Diumenge la jornada començarà amb un campionat de petanca al camp municipal Josep Balcells. A mig matí hi haurà missa solemne a l'església de Sant Genís, amenitzada per la Coral Foix, amb ofrena d'aliments, i a la tarda es donaran a conèixer els guanyadors dels concursos de pa i de cuina, i es farà el lliurament de premis. Al vespre, coca, xocolata i cava per a tothom tancaran la fira.

23 i 24 d'octubre. El preu del menú de degustació de diumenge és de 15 € (venda anticipada de tiquets a l'ajuntament). Tel. 93 897 10 01.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES