Societat

BARCELONA

Un centenar de taxis anuncien locals amb “vici juvenil” i “ferum de sexe”

El grup municipal de CiU denuncia que un dispositiu de publicitat instal·lat en els vehicles vulnera la llei de publicitat dinàmica de Catalunya

El grup municipal de CiU a l'Ajuntament ha denunciat que prop de 150 taxis incorporen dins del vehicle un dispositiu amb una pantalla audiovisual interactiva que emet publicitat de locals d'oci i en la qual es poden llegir expressions que podrien vulnerar, segons la federació, la llei de publicitat dinàmica de Catalunya. Per exemple, sobre la sala Malalts de Festa es pot llegir: “Tothom sap el que es cou en aquest Titànic del vici juvenil. S'ofereix suor, alcohol i tot el necessari perquè la fauna universitària gaudeixi. Aquí van al gra: actuacions ultracomercials, convidats de Gran Hermano tractats com si fossin deus egipcis i una ferum de sexe universitari que fa que American Pie sembli una comèdia romàntica”. Del Mojito BCN, s'afirma: “La franja d'edat és bastant jove i la carn que s'hi ven, xurrasco llatí ben magre i sucós”. També es parla dels turistes: “Els guiris [al Karma] abunden en aquest campi qui pugui, i acostumen a tenir certa debilitat pels espècimens autòctons. Música rock comercial, nivell etílic pels núvols, italians de titola fàcil...”. En aquest local de la plaça Reial, segons es pot llegir a l'anunci, “el clau d'una nit amb un foraster alcoholitzat adquireix una dimensió gairebé artística (...), això sí que és la terra de les oportunitats”.

El grup municipal de CiU exigeix la immediata retirada d'aquests anuncis perquè considera que vulneren la citada llei que marca “la necessitat de respectar, pel que fa al contingut, la dignitat de les persones, impedint la vulneració dels valors reconeguts per la Constitució, especialment els relatius a la infància, la joventut i la dona”, i qualifica d'infracció molt greu la distribució de material publicitari que atempti contra aquests principis.

Resposta de l'IMT

El gerent de l'Institut Metropolità del Taxi, Miguel Ángel Martín, va enviar un correu electrònic a la federació explicant que l'empresa responsable de la publicitat en aquests vehicles és Inventia Digital SL, amb la qual aquest diari no va poder contactar. Marín va confirmar que uns 150 vehicles de Ràdio Taxi 033 porten les citades pantalletes, però va advertir que el control sobre els continguts no el fa l'IMT tot i que sí que dóna pautes sobre el marc legal.

A la pista d'aquest local no s'admeten mitges merdes, especialment després de la demostració de Joan Laporta
sobre Luz de Gas
Tothom sap el que es cou en aquest ‘Titànic' del vici juvenil. S'ofereix suor, alcohol i tot el que cal perquè la fauna gaudeixi
sobre Malalts de Festa


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
medi ambient

Replanten una espècie de salzes en perill d’extinció perquè no desaparegui a l’Alt Pirineu

Llavorsí

El Port de Roses renova la certificació internacional EMAS

ROSES
successos

Almenys un detingut en l’operació antidroga al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

Valls

L’Ajuntament comprarà l’edifici de l’Escola Oficial d’Idiomes

OLOT
SOCIETAT

Un gest de memòria històrica a Celrà en record de Guillem Agulló

celrà
societat

Els jesuïtes admeten que “no hi havia voluntat d’entendre que era un delicte abusar de menors”

Barcelona
PAU 2024

Ja es poden consultar les notes de la selectivitat

barcelona
medi ambient

Ordenen parar l’activitat a tres pedreres per manca de llicència urbanística

Vilanova d’Escornalbou
sanitat

L’Hospital del Mar, pioner en l’ablació amb làser d’un tumor cerebral agressiu

barcelona