Societat

Renfe reforça el servei i posa a la venda 2.073 places per viatjar aquest divendres

250.000 persones han quedat afectades per la vaga dels controladors aeris que ha obligat a tancar quasi tot l'espai aeri espanyol

La vaga sorpresa dels controladors ha obligat el Ministeri de Foment a demanar a Renfe que posi en servei trens addicionals per cobrir les necessitats dels 250.000 passatgers que havien de volar d'algun dels aeroports de l'Estat i no ho han pogut fer per culpa de l'“abandonament massiu dels llocs de treball” que segons Aena han perpetrat els controladors aeris pels volts de les cinc de la tarda. En aquest sentit, la companyia ha posat a la venda més de 2.000 places extres per connectar les principals ciutats de l'Estat, segons ha informat Renfe, que afegeix que aquest dissabte se seguiran reforçant les principals connexions amb els servies d'alta velocitat.

A partir de les nou del vespre d'aquest divendres Renfe ha posat a la venda un total de 2.073 bitllets que corresponen als trens de Madrid a Barcelona i de Barcelona a Madrid (397 places cadascun). Els trajecte Madrid-Sevilla i Sevilla-Madrid s'ha cobert amb 332 places addicionals a la venda, mentre que 316 més corresponen al passatge Màlaga-Madrid. Finalment, entre Madrid i València s'han posat a la venda 161 places i 138 respectivament.

Pel que fa a aquest dissabte, Renfe reforçarà les principals connexions amb els seus serveis d'alta velocitat i llarga distància, entre els quals el corredor Madrid-Barcelona, Madrid-València-Múrcia i Madrid-Andalusia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.