Societat

Restriccions en la velocitat dels trens de Catalunya a causa del vent

Els trams afectats són els d'Oropesa-l'Ametlla de Mar i entre Portbou i Llançà

Protecció Civil ha activat la fase d'alerta pel risc de ventades amb ràfegues superiors als 90 quilòmetres per hora

Els trens que circulen per les comarques dels extrems nord i sud de Catalunya s'han vist obligats a disminuir la velocitat a causa del vent, segons ha informat la companyia.

Els combois han reduït la velocitat des de primera hora del matí i la companyia calcula que hi ha uns quatre trens de mitja distància afectats de la línia Oropesa-l'Ametlla de Mar (Baix Ebre), amb uns retards d'entre 10 i 20 minuts, i tres més entre Portbou i Llançà (Alt Empordà), amb retards d'un cinc minuts.

De fet, per a aquest divendres Protecció ha activat l'alerta del Procicat per risc de ventades amb ràfegues superiors als 90 quilòmetres per hora i que als extrems del país poden arribar als 126 quilòmetres per hora.

Protecció Civil ha recomanat tancar i assegurar portes i finestres, no deixar testos a les façanes i terrasses i recollir la roba dels estenedors. També adverteix que cal evitar les zones boscoses si s'està a l'exterior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.