L'Estany d'Ivars i Vila-Sana tindrà 8 barques a partir de Sant Joan

El Consorci de l'Estany d'Ivars i Vila-Sana ha autoritzat la compra de vuit barques de rems per navegar per l'estany. De les vuit barques se'n posaran quatre a cada un dels dos embarcadors, pertanyents als termes municipals d'Ivars i Vila-Sana. Els usuaris podran pujar a les barques de tres en tres en viatges de trenta minuts a un preu de 8 euros per persona. Les barques entraran en funcionament per Sant Joan i estaran operatives cada any del 15 de març al 15 d'octubre i els dies festius. El consorci tindrà les barques d'aquí a un mes. El consorci també ha aprovat el reglament d'ús de les barques.

La primera quinzena de juny també hi haurà els dos cavalls de la Camarga en un tancat de cinc hectàrees de canyissar. Els dos cavalls de la Camarga procedents del Delta de l'Ebre serviran per mantenir l'ecosistema de les cinc hectàrees de canyissar i de reclam turístic, tal com ha explicat el president del consorci, Joan Reñé. El consorci també demana al ministeri de Foment que es senyalitzi l'accés a l'estany des de l'autovia A-2 tal com es fa amb altres espais d'interès com ara Montserrat. Finalment també s'entregaran durant aquesta setmana els informes per demanar ajuts econòmics a la Caixa i la Diputació de Lleida, per fer noves actuacions al voltant de l'estany. Aquestes actuacions inclourien la instal·lació d'un nou mirador o replantacions d'arbres entre altres coses. Això encara no està decidit i depèn de l'aprovació de la Diputació de Lleida. La Caixa inclou en les bases el desenvolupament d'activitats per a discapacitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
QUART

El ple aprova una modificació de crèdit per al projecte de la nova biblioteca

QUART
Regne Unit

Cinc migrants moren en l’intent de creuar el canal de la Mànega

Barcelona
GIRONA

El Servei Municipal d’Esports ofereix 228 places en 23 cursos aquest estiu

GIRONA
societat

Multarà per l’excés de soroll i el consum d’alcohol al carrer

Sabadell
Societat

Estudiarà si cal reforç puntual dels mossos

Tarragona
salut

L’Associació Contra el Càncer posa en marxa el programa “Rutes Saludables”

olot
Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot
Societat

Dos-cents drons a la Cremada de Badalona

Badalona