Comença la 12a edició de la Fira de Titellaires de Caldes de Montbui

La 12a edició de la Fira de Titellaires de Caldes de Montbui comença demà a la tarda en aquesta població del Vallès Oriental. Aquesta proposta anual calderina d'espectacles de titelles per a tots els públics que té lloc als carrers i a les places de la vila termal compta, especialment a la Plaça de l'11 de setembre, enguany amb una vintena de propostes. La Fira, que va néixer el 1993 en homenatge al titellaire Romà Martí, inclou companyies veteranes com Txo Titelles i novetats com els italians Scarlatine Teatro. Es destaca els espectacles de la nit de dissabte, com són el teatre d'objectes Tàbola Rassa i l'espectacle per a adults Animata Cabaret, que aplega cinc companyies de dones titellaires de Barcelona (Anita Maravillas Teatre, Trastam Teatre, Hermanas Trapp, Mireia Nogueras i la Canija Titiriwoman) que es fusionen en exclusiva a Caldes de Montbui.

Paral·lelament, el Museu Thermalia de Caldes ofereix una exposició dedicada als autòmats, sota el nom de L'autòmat del segle XXI, i que acull una mostra d'autòmats construïts pel conservador del Museu d'Autòmats del Tibidabo, Lluís Ribas, adquirides en mercats de vell.

A banda de Catalunya, la Fira acull enguany artistes procedents del País Valencià, Madrid, Itàlia, Argentina, l'Estat francès i Bulgària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona