Societat

ribes de freser

Campanya del xai lletó als Fogons de la Vall de Ribes

El grup Fogons de la Vall de Ribes, que integra diversos restaurants dels municipis d'aquesta vall ripollesa, han iniciat la segona campanya gastronòmica del 2011, que consisteix en la promoció del xai lletó, típic de la zona i de tota la comarca. Aquest producte es caracteritza per ser una carn tendra que es cria exclusivament amb la millor llet a fi d'aconseguir una carn de qualitat. Els restaurants del grup són l'hotel Els Caçadors, l'hotel Prats, el restaurant Can Sart, La Perdiu Blanca i l'hotel Rural Spa Resguard Els Vents –de Ribes de Freser–, així com el restaurant Anna de Ventolà i el restaurant La Plaça –de Queralbs–, i el restaurant El Llac –de Campelles.

J.C.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Habitatge

Territori lliura 12 pisos de lloguer assequible al Polvorí de Barcelona

Barcelona
Societat

Neix SíVic, un projecte d’entitats esportives de Vic per la cohesió social

Vic
Societat

Sis anys de presó per un jove que en va matar un altre a Pineda el 2022

Barcelona
Societat

Reclamen que s’inclogui la llengua de signes catalana al 112

Barcelona

El servei de transport públic de la Vall arriba als 1.500 usuaris

CAMPRODON

La Diputació de Barcelona dona 47 milions en ajuts a la transició ecològica

Barcelona

Es limita l’ús de petards per garantir una revetlla segura i inclusiva

girona
economia

Els conductors de bus de Moventis s’uneixen per reclamar més personal

lloret de mar
Serveis

Estiu d’obres i amb talls parcials a les línies L5, L2, L4 i L10 nord de metro a Barcelona

Barcelona