Societat

La Plataforma d'Aturats de Montcada convoca a una perolada

La situació actual de la crisi i la nul·la resposta per part de les administracions públiques centren aquesta acció de protesta

El pròxim dijous 30 de juny, a les 19h, a l'avinguda de la Mediterrània de Montcada, hi ha convoca da una manfestació-perolada per la Plataforma d'Aturats d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta, per mostrar el rebuig als nombrosos atacs que estan produint-se els darrers mesos contra els drets socials i laborals: el tancament d'empreses i l'acomiadament de treballadors, l'augment dels ERO's, el creixement salvatge de l'atur, l'augment de la precarietat laboral que suposa la reforma laboral, l'empitjorament de l'accés a una pensió digna que suposa la darrera reforma de les pensions, l'actual atac als convenis laborals, els continus desnonaments de persones que no poden pagar unes hipoteques abusives i que es veuen obligades a abandonar les seues cases.

Per als representants d'aquesta organització ciutadana, saben ben bé quins són els efectes de la crisi, treballadors i treballadores, aturats i aturades, homes i dones, autòctons i immigrants, autònoms i xicotets empresaris. que la pateixen en primera persona.

No és la primera vegada que aquesta Plataforma s'ha situat del costat de la tesi que “la crisi han de pagar-la els qui l'han provocada, els bancs, les multinacionals i els rics. Aquells que van crear la bombolla immobiliària; eixos que han estat rescatats amb diners públics; eixos que continuen obtenint grans beneficis fins i tot en temps de crisi; eixos polítics que han afavorit les reformes socials i laborals, que han beneficiat els rics i els poderosos”.

Davant d'aquesta situació, la Plataforma d'Aturats de Montcada vol manifestar la seua oposició i ho substancia amb la convocatòria d'aquesta perolada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.