Societat

La perolada de Montcada ha marcat una tendència

Els participants han deixat la petjada sobre els punts negres que han considerat com a responsables d ela crisi que s'hi viu

Al voltant de 150 persones s'han manifestat pels carrers de Montcada de l'Horta convocats per la Coordinadora Obrera Sindical, l'Assemblea d'Endavant OSAN de l'Horta Nord i la Plataforma d'Aturats del municipi.

L'objectiu de la perolada era denunciar les retallades socials que es pateixen a tots els nivells així com marcar amb punts negres alguns dels responsables directes de l'actual crisi, bancs o grans empreses com Mercadona, entre d'altres.

Així, s'ha assenyalat la manca d'instal·lacions sanitàries públiques, el mal ús i balafiament dels impostos, els retalls socials, salarials i la precarització laboral, l'abús bancari o els grans beneficis obtinguts per la classe empresarial valenciana i estatal.

La manifestació, que ha marxat amb to festiu però reivindicatiu, també ha servit per continuar amb la feina conjunta de les diverses organitzacions convocants, encarrilant-les amb el teixit associatiu de Montcada, ben present durant tot el recorregut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.