Societat

Segona Diada d'Estellés a Alboraia

El poble homenatja al poeta de l'Horta

El pròxim dissabte 3 de setembre tindrà lloc a Alboraia la segona Diada d'Estellés, en la qual aquest poble de l'Horta Nord retrà un homenatge a l'insigne poeta valencià. L'acte, que l'any passat va comptar amb la presència de més d'un centenar d'assistents, consistirà en un dinar típic de l'horta (caldera de fesols i naps) amb una sobretaula amenitzada per actuacions al voltant de la poesia de Vicent Andrés Estellés, com per exemple el recital a càrrec del poeta local Andreu Galán.

La iniciativa respon a un seguit d'actes convocats des de la catosfera per recordar el poeta i que van iniciar-se l'any passat.

A Alboraia, les Festes Majors Autogestionades, les programa una coordinadora que aglutina diverses associacions locals i organitza aquest merescut homenatge.

A més, la diada d'enguany estarà caracteritzada per homenatjar en el mateix acte l'autor valencià Enric Valor, conegut narrador i gramàtic, ja que aquest any se celebra el centenari del seu naixement.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.