Societat

L'Ajuntament i Càritas de Bellreguard s'uneixen per recollir roba

L'activitat vol conscienciar la població a favor dels més necessitats d'arreu del món

Amb l'objectiu de conscienciar la població sobre la pobresa extrema en que viuen milers de persones al món, l'Ajuntament de Bellreguard i Càritas duran a terme una campanya de recollida de roba des del dilluns, dia 17 d'octubre, fins el dissabte 22.

L'activitat es realitza en el marc del Dia Internacional de l'Eradicació de la Pobresa, una data senyalada en el calendari i que ve celebrant-se des de 1993 per promoure major consciència sobre les necessitats d'eradicar la pobresa i la indigència en tots els països.

Amb aquestes premisses, l'Ajuntament i Càritas fan una crida a la ciutadania per a que durant la propera setmana dipositen roba que ja no utilitzen. Els adults, podran aportar roba en l'espai habilitat en la Casa de la Cultura. Així mateix, durant la mateixa setmana, es farà una campanya dirigida als xiquets i xiquetes de l'Escola d'Infantil i Primària, per a que els més menuts també hi puguen col·laborar amb la causa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.