Societat

Mor un motorista en un accident de trànsit a Bordils

El vehicle que conduïa la víctima s'ha vist involucrat en un sinistre que també ha implicat un autobús i un cotxe

Ha calgut inhabilitar un carril a la C-66

Una persona ha mort aquest dimecres, cap a dos quarts de vuit del matí, en un accident de trànsit que ha tingut lloc al quilòmetre 26,5 de la carretera C-66, en terme municipal de Bordils (Gironès) i no de Celrà com havia informat en un primer moment el Servei Català del Trànsit.

L'home conduïa una motocicleta i s'ha vist involucrat en un accident en què també hi ha hagut implicats un autobús i un cotxe. El sinistre ha obligat a inhabilitar un carril de la carretera, i els Mossos d'Esquadra donen pas alternatiu al trànsit per l'altre. A banda de la policia autonòmica, Bombers i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques treballen al lloc dels fets.

D'altra banda, a l'autobús hi viatjaven deu persones, que han resultat il·leses.

Pel que fa a les causes de l'accident, segons han informat els Mossos d'Esquadra un autobús ha encalçat un ciclomotor, el qual com a conseqüència de la topada ha envaït el carril contrari i ha col·lidit frontalment contra un turisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.