Societat

justícia

Distingeixen a Caldes onze jutges de pau catalans

Jutges de pau d'arreu del Principat assisteixen al lliurament de les distincions de l'Associació Catalana en pro de la Justícia que premien tots aquells qui han contribuït a la justícia de pau

Ahir al migdia va tenir lloc al Teatre Municipal de Caldes de Malavella l'acte amb motiu del lliurament de les distincions de l'Associació Catalana en pro de la Justícia instituïdes per premiar el mèrit i l'antiguitat dels socis i persones que han contribuït al desenvolupament de la justícia i la pau. L'acte, que se celebra anualment a diferents municipis catalans, va congregar 172 persones, entre ells prop d'un centenar de jutges de pau d'arreu del territori, que no es van voler perdre un lliurament de distincions que, malgrat que s'entreguen a títol particular, en el fons reivindiquen una tasca no retribuïda i de gran dedicació que segurament no gaudeix del ressò mediàtic que hauria de tenir.

Els guardonats d'aquesta edició van ser: Antonio Guix, jutge de Montagut; Isabel Jacas, jutgessa de Sant Pere de Ribes; Fernando Meléndez, jutge de Miravet; Miquel Miret, jutge de Camarasa; Francesc Vilalta, jutge de Sant Martí; Pere Adroher, jutge de Vilademuls; Josep Banal, jutge de Banyoles; Josep Cabrera, jutge de l'Ampolla; esús Carreras, jutge de Foixà, i Martí Ferreró, jutge de Vilaür.

Així mateix, enguany la placa d'or al mèrit va ser atorgada a Claudi Perarnau, jutge de Rellinars, que va pujar emocionat a l'escenari, com bona part dels distingits. Durant el seu parlament, Perarnau va fer un ampli repàs als seus anys al càrrec, va explicar diverses anècdotes i va aprofitar per donar les gràcies als seus companys de feina. També va recordar als assistents que el més important de la tasca d'un jutge de pau és la “mediació”. Seguidament, un cop finalitzat el lliurament de distincions, es va celebrar un dinar de germanor a l'Hotel Balneari Vichy Catalán d'aquesta vila termal que, com ahir es remarcar, ja en època romana, amb l'estatut del dret llatí, va passar a ser municipi.

LA XIFRA

172
assistents van participar en l'entrega anual de Distincions de l'Associació Catalana en pro de la Justícia


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona