Festes populars i fires

CORBERA DE LLOBREGAT (Baix Llobregat)

Pessebre Vivent

Amb els cinc sentits

El Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat es va representar per primera vegada el 24 de desembre del 1962 a l'incomparable l'escenari natural de la Penya del Corb, on se segueix representant avui dia. Al llarg d'aquests anys s'han realitzat més de 1.500 representacions i s'han rebut més de 800.000 visites. Enguany el pessebre celebra el cinquantè aniversari i ho fa amb una novetat important: per primer cop hi haurà sessions especials per a disminuïts sensorials, els dies 11 de desembre i 8 de gener, i consistiran en el mateix recorregut amb comentaris visuals o sonors per ajudar els assistents a poder seguir perfectament la història que s'escenifica.

Al pessebre es representen, entre altres escenes, l'Anunciació, els pastors, una masia catalana, les dones rentant, el naixement a la cova, l'aparició de l'àngel, els Reis d'Orient, la fugida a Egipte, la vida de família a Natzaret i un mercat amb escenes d'oficis artesanals i de tradicions nadalenques. El vell somni de poder passejar pel pessebre de molsa, entre boscos, rius i figures vivents, envoltats de penya-segats i de fogueres amb pastors i rabadans que dormen al ras, es fa realitat.

Del 3 de desembre al 14 de gener. A la Penya d'en Corb. Diumenges i festius, a les 18 i a les 19 h; 5 de gener, a les 18 h i especial visita del Reis a les 19 h. Dissabtes, ponts, Nadal i Sant Esteve, a les 18, a les 19 i a les 20 h; 24 de desembre, a les 18, a les 19 i a les 20 h, i sessió especial a les 22.45 h.

També a Prullans

M.J.R.

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Prullans de Cerdanya la representació del pessebre vivent que es fa als voltants de l'església (dies 3, 4 i 5 de desembre), tot coincidint amb la quinzena edició de la Fira del Pessebre i d'Artesans que s'instal·la a la plaça de la Cerdanya fins al dia 6. A més de les parades, els visitants podran gaudir de les degustacions dels productes artesans dels firaires, de xocolata amb melindros, de castanyes i de xopets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva