Societat

Els joves de Camp de Túria es solidaritzen amb la “Koordinadora Parck Alkosa”

La protesta porta en marxa més de dos mesos i s'ha encetat una vaga de fam que es perllonga des de fa dues setmanes

L'Assemblea de Joves del Camp de Túria mostren el suport als components de la “Koordinadora del Park Alkosa” els quals, es troben duent a terme una vaga de fam que dura ja dues setmanes.

“Park Alkosa” és un projecte comunitari que tracta de donar protagonisme a la participació activa dels sectors socials més exclosos del barri alfafarenc del Parc, on les xifres de l'atur ronden el 35% de la població activa, i on més del 70% de la població viu per baix de l'anomenat llindar de pobresa. D'aquesta manera, es busca donar resposta a l'empobriment amb iniciatives d'economia social, cooperatives, tallers de formació i programes socials, entre d'altres.

Amb tot, l'Ajuntament d'Alfafar i la Generalitat Valenciana estan retardant el pagament de més de 300.000€, la qual cosa ha situat la “Koordinadora” i en concret, el projecte “Park Alkosa”, en una situació totalment dramàtica, amb treballadors que duen cinc mesos sense cobrar, i lloguers, material educatiu i laboral sense poder pagar.

És per tot açò que les persones que componen la “Koordinadora” s'han vist obligades a realitzar una estada Indefinida al centre de València que dura ja més de dos mesos, així com una vaga de fam que començà el passat 22 de desembre.

Davant aquesta dramàtica situació l'Assemblea de Joves del Camp de Túria mostren tot el seu suport i encoratgem a la ciutadania a mobilitzar-se en defensa d'aquestes iniciatives socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.