Societat

gastronomia

Allioli amb caqui, el més original a Creixell

Un allioli fet amb caqui va ser premiat ahir com al més original del concurs internacional de Creixell, a Borrassà. La dotzena de participants van tenir mitja hora per fer el seu allioli, i un jurat format per diverses personalitats, entre les quals la cuinera àvia Remei i Joan Roca, del Celler de Can Roca, van premiar els més bons, el més original i el més surrealista. També es va premiar qui en va fer més en els trenta minuts de què es disposava. El guanyador en va fer set quilos i mig. També hi va haver categoria infantil, amb una desena de participants. Abans del concurs es va lliurar el premi Mà de Morter d'Or, que va correspondre a Joan Roca. També es va presentar el pa de la Tramuntana Maridatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Ajut d’1,7 milions d’euros per a la renovació de l’enllumenat públic

cassà de la selva
SOCIETat

Acampada al claustre de la UB per denunciar “el genocidi del poble palestí”

BARCELONA
infraestructures

Renfe planta al Govern a una reunió excusant-se en les eleccions

barcelona
Societat

Mor Pere Torrents, veí de Torrelles de Foix

URBANISME

El 80% dels edificis del Camp de Tarragona no han passat inspeccions

TARRAGONA

La prescripció d’activitat social en lloc de fàrmacs s'inicia al CAP Valldoreix

SANT CUGAT DEL VALLÈS
URBANISME

Amics de la Rambla es queixa de les mancances de manteniment

BARCELONA
SALUT

Astrazeneca demana a la CE que retiri la seva vacuna contra la Covid-19

barcelona
societat

Identifiquen una nova forma genètica de l’Alzheimer

barcelona