Societat

Identi'CAT celebra els 10 anys

Bao serà la seu de cinc dies de festa per la identitat

Les diades d'Identi'CAT comencen a Bao aquest dimecres i continuaran fins al diumenge vinent. Aquesta manifestació que arriba enguany a la desena edició presenta, com cada any, unes activitats i espectacles a la vegada festius i reivindicatius. Enguany el tema de la llengua serà particularment present -lipdub en català, solidaritat amb Mallorca...-

La programació molt completa presenta, entre altres el dimecres a 20h30 un concert polifònic a l'església de Bao amb la Coral Solstci, Baho Chante, Cant'Airenou. Dijous serà dedicat al teatre amb, a la Sala Evora, la BIP (Brigada d'Intervenció Poètica) que presentarà Cremat l'home a partir de l'obra de Joan Pau Giné, i esquetxos escrits per Pere Manzanares .

El divendres a 21h00 és un concert amb la Carrau al fogar pels 15 anys d'aquest grup seguit a 22h30 d'un cremat i d'una xicolatada.

Dissabte a la tarda, jocs de bitlles catalanes amb la col.laboració de Jordi Bancells, del Fogar Rural de Trasseres del Municipi dels Angles, exposició de fotos i presentació de llibres al fogar a càrrec dels catalans de Marsella amb la participació de Sergi Bachs: He trobat l'hivern una mica llarg (versió francesa i catalana), Maria Belloch: Records de la meva infànci (Versió francesa i catalana.), Una nova vida comença (Versió catalana), Liquela Juan: 3 de mayo (Versió francesa) i Francesc Panyella: Quatre coses (Versió catalana.)

A la nit a 19h un aperitiu al fogar seguit d'un sopar (sobre reservació) precidirà un concert amb Raph Dumas i The Primeveras. Un correfoc pels carrers del poble (22h30) amb Diables i Bruixes del Riberal i un darrer concert amb Raph Dumas DJ acabaran el dissabte.

Al matí del diumenge, després d'un esmorzar popular a la Plaça de la Font tindrà lloc un cercavila amb quatre colles de gegants, danses i una sessió de castells (amb dues colles de Catalunya Sud) acabaran les actuacions a 12h a la Plaça de la Font. Els Castellers del Riberal, amfitrions de la trobada, no mancaran a l'acte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES