Societat

Bocairent ha acollit la convivència d'associacions de familiars de persones amb Alzheimer

El cap de setmana s'ha completat amb activitats culturals i esportives

L'Institut d'educació secundària de Bocairent ha acollit entre divendres i dissabte prop d'un centenar de treballadors i de juntes directives que pertanyen a la Federació valenciana d'associacions de familiars de persones amb Alzheimer (FEVAFA). Aquesta ha estat la tercera convivència de l'entitat, que compta amb una periodicitat bianual i en la qual s'ha contribuït a «l'aprenentatge d'impacte basat en l'experiència» entre els 32 col·lectius adherits.

Per altra banda, els veïns de Bocairent, i aquells que s'han acostat a la localitat els dies 2 i 3 de juny, han gaudit d'un ampli ventall de propostes lúdiques de tot tipus. Així, dissabte de matí va haver una ruta guiada per l'historiador Josep Ferre que va recórrer els indrets del nucli urbà que recorden la Il·lustració en una nova activitat commemorativa del bicentenari de la Constitució del 1812 i en homenatge al diputat local Josep Joaquim Castelló.

Diumenge, el motor agafà el relleu amb el primer trial organitzat pel motoclub Nicogass a partir de les 9 hores A la mateixa hora, els usuaris del taller ocupacional, del CRIS d'Ontinyent i del Projecte Trèvol de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida comptà amb una excursió al paratge de l'ermita de Sant Jaume en ple cor de la serra de Mariola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.