Societat

Un mort i dos ferits, un de greu, en l'accident d'un vehicle a l'A-2 a Igualada

El sinistre ha obligat a tallar la via en sentit Barcelona

A la C-63 l'accident entre un ciclomotor i un vianant ha provocat dos ferits molts greus

Una persona ha mort i dues més han resultat ferides, una de caràcter greu i una altra de lleu, en un accident que s'ha produït a l'A-2 a Igualada. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, un vehicle ha topat contra la tanca de seguretat i ha bolcat. Com a resultat de l'accident una persona ha mort. Una altra persona ha patit ferides greus i ha estat traslladada en un helicòpter medicalitzat del SEM a l'Hospital de Bellvitge. Un tercer ocupant del vehicle ha patit ferides de caràcter lleu i l'han evacuat en ambulància a l'Hospital d'Igualada. L'accident ha obligat a tallar l'autovia en sentit Barcelona durant unes hores entre els quilòmetres 550 i 548 i s'han fet desviaments senyalitzats per Òdena.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís del sinistre a les 10:48 hores. Per causes que encara s'estan investigant, un turisme ha bolcat i els seus tres ocupants han quedat atrapats. En l'accident hi ha participat sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Ferits molt greus


D'altra banda, també hi ha hagut un accident entre un ciclomotor i un vianant a la carretera C-63 al seu pas per Lloret de Mar (Selva), en què els dos implicats han quedat ferits molts greus, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Els fets han passat cap a les 12h del migdia quan l'avançament d'un turisme ha desestabilitzat el ciclomotor que, posteriorment, ha atropellat un vianant. El tram de carretera tallat va entre els quilòmetres 3,5 i 4 i provoca retencions. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat en helicòpter el conductor del ciclomotor a l'Hospital Josep Trueta de Girona mentre que al vianant l'han portat en ambulància al mateix centre hospitalari.

Gairebé a la mateixa hora, una motocicleta i una camió han topat al Papiol (Baix Llobregat), a l'AP-7. Aquest accident ha obligat a tallar un carril en sentit Girona durant una estona. El motorista ha estat traslladat a l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí. Amb les primeres informacions, el SCT no ha pogut informar de la consideració de les seves ferides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GIRONA

L’Ajuntament instal·larà llums LED a l’entorn de les Hortes de Santa Eugènia

GIRONA
SALT

L’IDIBGI publica el joc virtual ‘Mite o Ciència’ de divulgació científica

SALT
societat

Oncolliga celebra aquest diumenge una nova masterclass de ioga benèfica

girona
SOCIETAT

Desconvocada la vaga a presons després de tancar un acord amb Justícia

Barcelona
BLANES

El consistori desencalla la construcció d’un hotel al Passeig de S’Abanell

BLANES
societat

Detingut ‘in fraganti’ un home acusat de vuit robatoris amb força en vehicles

blanes
Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona