Societat

oci

Castelldefelsqueda sense surf d'estel aquest estiu

Els amants del surf d'estel –o kitesurf– confiaven poder practicar aquest esport a la platja de Castelldefels aquest estiu. L'Ajuntament va inaugurar a mitjan juliol una zona poliesportiva amb un espai delimitat perquè s'hi pugui practicar el kitesurf sense posar en risc els banyistes. Ho va fer després que el BOE publiqués la derogació de la prohibició d'aquest esport durant l'estiu, però la burocràcia s'ha allargat més del previst i fins la setmana passada no va arribar l'últim permís, el de la Generalitat, després que capitania marítima i el Ministeri de Medi Ambient hi donessin el vistiplau.

Un cop l'Ajuntament té tots els permisos, ara falta contractar el personal. Per garantir la seguretat dels banyistes, els practicants hauran de tenir una assegurança que faci front a possibles danys. Per fer això cal contractar personal, però segons la regidora d'Esports, Anna Maria Pérez, “ja que l'Estat no ens deixa contractar personal si no és per motius urgents i prioritaris, estem estudiant com fer-ho”. L'Ajuntament està analitzant l'oferta de tres empreses, però no confia tenir el personal contractat abans que acabi l'estiu. A partir del 30 de setembre ja es pot practicar lliurement el kitesurf a les platges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.