Societat

Es manté la preemergència per pluges a les comarques centrals

Governació recomana extremar les precaucions

La conselleria de Governació, a través del Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat (CCE), manté per al dia de hui, 31 d'agost, la preemergència per pluges intenses, nivell taronja, en el litoral sud de la demarcació de València i en el litoral nord de la demarcació d'Alacant, atés que es poden registrar ruixats forts o molt forts en el terç sud.

Davant aquesta situació, el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat manté el contacte amb tots els municipis que es troben en les zones afectades per la preemergència.

Una vegada establerta la preemergència per pluges intenses, s'ha psoat en marxa el pla especial davant el risc d'inundacions amb la finalitat de proporcionar als ajuntaments i organismes d'emergència informació actualitzada de tots aquells aspectes d'especial importància relatius al risc d'inundacions.

La Generalitat recomana extrema les precaucions, sobre tot si es viatja en cotxe, i seguir els consells bàsics a la població derivats de la situació de preemergència com ara allunyar-se dels rius i barrancs i no romandre en els ports.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.