Societat

Desaparegut un jove francès que pescava en una zona de roques a Roses

Els equips de rescat han trobat estris de pesca del noi a prop de la carretera de Canyelles

Efectius dels Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra, Policia Local i Salvament Marítim participen en el dispositiu

Un jove francès està desaparegut des d'ahir dijous quan va anar a pescar a una zona rocallosa de Roses (Alt Empordà), segons informa Protecció Civil.

El telèfon d'emergències 112 va rebre ahir a les vuit del vespre l'avís que el noi, que tindria entre 20 i 30 anys, no havia tornat. Els equips de recerca han trobat els estris de pesca del noi a la zona rocosa de la carretera de Canyelles.

El dispositiu d'emergència va començar la recerca ahir al vespre i l'ha reprès aquest divendres al matí amb vuit dotacions de Bombers de la Generalitat, entre els quals equips del GRAE de rescat de muntanya, per fer recerca per pistes forestals, així com grups de recerca subaquàtica i un helicòpter. També hi participen quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra, Policia Local i Salvament Marítim amb l'embarcació Salvamar Castor.

Aquest dispositiu és simultani al que s'està duent a terme a Lloret de Mar per localitzar una dona polonesa de 37 anys desapareguda la passada matinada després que una onada se l'endugués mar endins mentre passejava per la platja.

Protecció Civil de la Generalitat recorda que cal tenir molta precaució en zones properes a esculleres, espigons i on trenquen les onades. Així mateix, convé no acostar-se on es troben els operatius treballant, ja que és perillós i es podria destorbar la seva tasca.

Aquest dispositiu és simultani al que s'està duent a terme a Lloret de Mar per localitzar la dona polonesa desapareguda la passada matinada per un cop de mar que se la va endur mar endins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La ronda de Dalt, una ferida que supura

Barcelona
Agustí Cortés
Bisbe de Sant Feliu de Llobregat

“Quan es va fer la partició, aquí no hi havia res que pogués ser un bisbat”

Barcelona
Oscar Palomino i Joan Hernàndez
Portaveus de Millorem Barcelona

“Si no tapen la ronda del Mig, farem talls quan torni el Barça”

Barcelona

“Per què no fan primer el tram més perjudicial per a la salut?”

Barcelona

“No volem una paret amb plantes”

Barcelona
GIRONA

Girona busca l’equilibri entre l’auge ciclista i els veïns

GIRONA
opinió

La ronda de Dalt i la ciutat construïda

Arquitecta en cap de l’Ajuntament de Barcelona
Olot

Recullen firmes per preservar l’únic espai verd del Montsacopa

Olot

El CCM diu que s’ha estalviat 2,11 milions d’electricitat des del 2021 pel sanejament d’aigües

Mataró