Societat

“Compraré casa i cotxe”

El Saïd Elfakir va comprar, de casualitat, un dels dècims premiats amb 400.000 euros a Ripollet

Continuarà treballant i té el projecte de posar en marxa el seu propi negoci

El jove ja haviaguanyat l'any passat 100.000 euros d'un tercer premi de la rifa del 2011

La sort va caure ahir, de nou, en El Saïd Elfakir. El jove, que treballa des de fa set anys i mig a l'escorxador Aliment Barna, és un dels afortunats del primer premi del sorteig de Nadal. “Estava al carrer i no recordava quin número era el meu, així que fins passades les onze no he descobert que tenia el dècim premiat”, afirmava. El Saïd recordava que el dia 10 de desembre va decidir anar a la botiga El Petit Món, de Ripollet, i comprar dos dècims, un per a l'empresa on treballa i l'altre per a ell. “Estava passejant i vaig decidir comprar-los allí perquè hi havia tocat l'any passat”, comentava. Tot i això, no va ser ell qui va decidir el número que s'enduria, sinó que va deixar que la màquina escollís la combinació guanyadora.

Embafat d'alegria, el destí també es va encarregar ahir que pogués celebrar el premi, juntament amb els seus companys, a pocs metres de distància de la botiga que l'hi havia venut. “Ha estat una casualitat, jo visc a l'Hospitalet, però tenim el dinar d'empresa aquí a Ripollet”, explicava. Els seus companys es mostraven molt satisfets, tot i que alguns, com el José Domínguez, confessaven tenir “enveja sana”. Un altre company, el Jamal Daoudi, explicava que “s'havien sentit alguns rumors a l'empresa que li havia tocat” i que tots estaven “molt contents pel seu company”, encara que la sort hagués esquivat la resta.

El Saïd, que assegura que dilluns anirà ja a cobrar el premi, encara no sap ben bé en què gastarà els 400.000 euros. “Em compraré una casa i un cotxe, però continuaré treballant. D'aquí a uns mesos aniré al Marroc a veure la meva família i en tornar miraré què faig, potser obriré algun negoci”, explicava. Precisament, ahir al matí encara no havia pogut comunicar a la família la seva sort, però deia: “Estaran encantats amb la notícia.” I és que no és el primer cop que El Saïd dóna una alegria d'aquestes, ja que l'any passat el jove va guanyar a la loteria de Nadal 100.000 euros d'un tercer premi, que va invertir a “comprar una casa al Marroc”.

Quatre dècims premiats

El Saïd, però, no és l'únic afortunat que va comprar el dècim a El Petit Món. “En total s'han venut quatre dècims de la sèrie 139. El Saïd és l'únic que ha vingut, de la resta no en sabem res”, explicava la propietària, Carmen Trinidad Jiménez. Una història que es repeteix, ja que Jiménez deia que el desembre passat van repartir un premi de 7,5 milions d'euros, però no sap qui va ser l'afortunat. A més, també van repartir, el 25 de febrer de 2012, un primer premi del sorteig de dissabte de la Lotería Nacional.

Tot i això, afirmava que se sentia molt satisfeta per haver repartit una mica de sort a gent que ho necessita. “Som un barri de treballadors.” Els veïns i amics entraven a la botiga per felicitar-la, tot i que tots asseguraven no ser ells els premiats. Alguns també s'enduien dècims per al sorteig de Reis. El Saïd també provarà sort de nou. “En compraré tres.” La sort decidirà si tornarà a ser afortunat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.