Festes populars i fires

Caldes de Montbui (Vallès Oriental)

Caldes torna a fer xup-xup

Amb el lema Fem bullir l'olla, Caldes de Montbui juga amb el seu distintiu –símbol de l'escut i marca del poble–, la caldera, per impulsar el Mercat de l'Olla i la Caldera, una cita amb la gastronomia romana i l'aigua termal. El visitant, a més de passejar per les 150 parades instal·lades al centre històric (places de la Font del Lleó, Onze de Setembre i carrers Major, del Forn i Samsó), podrà admirar l'olla gegant amb 1.600 litres de capacitat on es cuinarà amb aigua termal les herbes aromàtiques que ja es prenien a l'època romana.

El mercat també oferirà demostració d'oficis antics, jocs i tallers, venda de productes artesans, demostració culinària dels llegums i les botifarres de Caldes, així com de tastets amb farigola. Com a novetat, enguany hi haurà un sopar de cuina romana, amb la representació musical del déu Bacus, a càrrec de Xarop de Canya. El sopar es farà dimecres 13, a les 21 hores, a la sala Noble de Can Rius. Cal reservar tiquet.

Al llarg del cap de setmana podreu detenir-vos en qualsevol dels restaurants calderins que participen en les jornades gastronòmiques i gaudir de la gastronomia de cullera més típica de Caldes i de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.