Societat

Un motorista mor al sortir de la calçada i xocar contra una tanca de seguretat

La víctima és un veí de Sant Joan de Vilatorrada de 31 anys

La C-55 ha quedat tallada entre els punts 35 i 35,5 entre les 15.06 i les 16.05 hores

El conductor d'una motocicleta ha mort aquest dissabte a la carretera C-55, al terme de Manresa (Bages), al sortir de la calçada poc abans de les 14:30 hores i xocar contra la tanca de seguretat de la carretera.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), l'accident ha tingut lloc al punt quilomètric 35 de la C-55 quan Julián G.G., de 31 anys i veí de Sant Joan de Vilatorrada ha sortit de la via per causes que encara s'estan investigant i ha impactat contra la tanca de seguretat, fet que li ha causat la mort.

En l'accident han intervingut quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, una ambulància i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). A conseqüència de l'accident, la C-55 ha quedat tallada entre els punts 35 i 35,5 entre les 15.06 i les 16.05 hores al seu pas per Manresa i en sentit Abrera, i per això s'han fet desviaments per Sant Joan de Vilatorrada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.