Societat

Alaquàs celebra l'11è aniversari de l'obertura del Castell

La presentació de la web de la publicació històrica Quaderns d'Investigació i una gran festa infantil centraran les activitats organitzades per als dies 26, 27, 28 de febrer i 1 de març amb motiu de la commemoració

Alaquàs celebra enguany l'11é Aniversari de l'obertura del Castell. Diversos actes ompliran la programació preparada per l'Ajuntament per celebrar aquesta fita història que va suposar la recuperació d'aquest emblemàtic monument com un gran espai públic al servei de la ciutadania.

Les activitats s'iniciaran el dimecres 26 i dijous 27 de febrer amb l'activitat literària “Nit de llegendes”, en la qual Fernando Garrido, autor del llibre “Fábulas y leyendas del Castillo de Alaquàs” llegirà tres dels seus relats entre els murs del majestuós Castell.

Les celebracions continuaran el divendres 1 de març amb la presentació del web de la publicació històrica Quaderns d'Investigació a càrrec d'Enric Juan Redal, Director de Quaderns i l'Alcaldessa d'Alaquàs Elvira García Campos.

També i ha prevista una festa infantil el proper dissabte 1 de març de 10 a 14 hores. Hi haurà tallers infantils i a les 12 hores tindrà lloc un espectacle per a públic familiar amb música en directe interpretada amb instruments antics i d'altres nous i reciclats per tal de crear un univers sonor meravellós on passar una estona diferent.

Al llarg de tot el dissabte 1 de març hi haurà visites guiades al Castell amb l'afegit de poder pujar a una de les Torres del monument. L'horari de visites será a les 10 i a les 11.30 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva
memòria democràtica

Nou atac al plafó que explica les tortures de Via Laietana 43

barcelona
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot